color="#cc9933">

Kolmas Trick Bag pitkäsoitto kulkee (ja lujaa) nimellä Fistful of Rocks. Nyrkin sisältä paljastuu kahdeksan omaa tuotantoa olevaa rokettirollia. Coveria ei ole jätetty, sillä neljä lainattua sonettia on myös liiskattu nauhalle: Ninety Nine & Half -orkesterilta vohkittu Who's Gonna Drive, Billy Boy Arnoldin klassikko I Ain't Got You, Hurriganesin hempeä Baby Got Your Note sekä Doors yhtyeen hekumallinen L.A. Woman.

Kuuntele näyte:

Fistful Of Rocks -teaser

Levy on myynnissä keikoilla ja esim. Goofin' Recordsissa ja Stardust Recordsissa. 'Fistful of Rocks' -CD on tilattavissa myös postitse hintaan 18 € (sis. postikulut). Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen trickbags@gmail.com.

_____________________________________________________________________________


LISTEN TO TRICK BAG'S DIGI-SINGLE IN SPOTIFY! CLICK THE PIC AND ENJOY!_____________________________________________________________________________Trick Bag -yhtyeen kakkosalbumilla on jälleen jykevä kattaus juurevaa ja tanakkaa rokettirollia. Albumin neljästätoista kupletista kymmenen on yhtyeen kitaristin Roy Fish Loikalan riipustamia ja yksi rumpali Mane Koveron säveltämä/sovittama ja Pertti Palmun sanoittama psychobilly-tyyppinen pläjäys. Lainakappaleista mainittakoon Rubettesin ikivihreä hitti I Can Do It, joka on saanut melkoisen railakkaan sovituksen. Muut lainat on kaivettu levylle tietysti yhtyeiltä nimeltä Dr. Feelgood ja The Pirates. Muutamalla raidalla kiippareita naputtelee spesiaalivieraan ominaisuudessa Texas Oilistakin tuttu Hara Saanio.

Kuuntele näyte:

We Want More -teaser

Levy on myynnissä keikoilla ja esim. Goofin' Recordsissa ja Stardust Recordsissa.

'We Want More' -CD tilattavissa myös postitse hintaan 15 € (sis. postikulut). Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen trickbags@gmail.com.


_____________________________________________________________________________


Trick Bag -yhtyeen esikoisalbumilla 'Shake Your Bags' on monipuolinen kattaus juurevaa ja tanakkaa rytmimusiikkia. Tarjolla on siis draamaa riuskasta rokettirollista lähestulkoon hempeään balladiin. Albumin kahdestatoista kappaleesta yhdeksän on yhtyeen kitaristin Roy Fish Loikalan käsialaa. Myös Rauli Somerjoen tunnetuksi tekemän Ja Rokki Soi -kappaleen englanninkielinen käännös So Play That Rock And Roll on syntynyt Loikalan kynästä.

Kuuntele näyte:

Shake Your Bags -teaser

Levy on myynnissä keikoilla ja esim. Goofin' Recordissa ja Stardust Recordsissa.

'Shake Your Bags' -CD tilattavissa myös postitse hintaan 12 € (sis. postikulut). Tilaukset sähköpostilla osoitteeseen trickbags@gmail.com.